Podcast #009

Så er vi klar med vores podcast #009. Denne gang er der mulighed for at blive FTF på en ny cache af Bimsor.

Vores podcast varer denne gang 46:14 (mm:ss)

Kalenderen er helt skrottet, men klik på linket Geokalender lige under billedet, og så kan du altid se de nyeste danske events.

Links til cacher vi snakker om:

Links til andre ting vi snakker om:

One thought on “Podcast #009

  1. Hvis du har hørt podcast #009 vil du vide, at jeg er interview-offeret i næste podcast. Jakob og Brian er lidt uenige om, hvornår jeg egentlig startede og det kan jeg godt forstå – for i det kommende interview siger jeg selv “2003”. Det er bare ikke rigtigt. Jeg startede i 2002 og har derfor 10 års jubilæum som geocacher i år (den 20. juni).
    Jeg er spændt på hvad Brian og Jakob får ud af vores snak om geocaching, som åbenbart har efterladt materiale nok til 2 podcasts 🙂

    Lars/ElwoodB

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.