Podcast #016

Så er vi kommet til podcast nummer 16.

Denne gang har vi flere lydfiler med som er indsendt af vores lyttere. Der er 6 klip fra asonne på Bornholm, der er Mi*Lo som er i Dubai, og så er der også et klip fra Høgh der har været i Riyad i Saudi Arabien.

Hjælp os ved at svare på dette spørgeskema:

[poll id=”6″]

Forslag til emner

Links til cacher og events vi snakker om:

Billederne fra Asonnes FFCjagt på Bornholm:

 

3 thoughts on “Podcast #016

  1. Vedrørende topo kort.
    Jeg er helt uenig med jer – Jeg har taget en stor del af mine fund i byerne, og der er topo kortet helt genialt. Detaljegraden kan man jo stille i menuen. Men det med at kunne se bygninger etc er helt genialt – Jeg har 8-10 kort på min GPS, men herhjemme bruger jeg KUN topo kortet.

    Tak for endnu et godt kort.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.