Podcast #20

Så er sommerferien slut og vi er tilbage med en fast podcast hver 14. dag.
Og selvfølgelig skulle denne første blive forsinket pga. sygdom.
Vi er ude og finde en drilsk cache og snakker om ændringer til makroer i GSAK.

Velkommen tilbage fra ferien.

Indhold:

 • (00.00) Intro
 • (02:30) Siden sidst
 • (05:50) DNF
 • (13:20) Siden sidst (fortsat)
 • (17:10) GSAK
 • (22:20) Google-kort på geocaching.com
 • (24:19) KRAK vs. Google maps
 • (25:40) Apps
 • (28:40) Konkurrence
 • (32:00) Afslut

Links til cacher og ting vi snakker om:

 

2 thoughts on “Podcast #20

 1. Jeg bruger NeonGeo på en HTC Desire S. DEt fungerer rigtig godt, når jeg så bare husker at hente cacherne, inden vi går i skoven. Der er signalet ikke så stærkt at jeg kan hente cacherne. Jeg har brugt den online i Danmark, og offline i Tjekkiet, Ungarn og Tyskland.

 2. Vedr apps:
  Jeg bruger c:geo til min htc wildfire.
  Det virker ganske fint. Dog tager det en evighed at hente caches “nearby”.
  Men livemap er rigtig godt.

  Jeg har også prøvet columbus, mest fordi jeg havde brug for at kunne logge caches med min datter. Det var nemmest med 2 forskellige programmer end at skifte bruger hele tiden. Jeg bruger det ikke mere, da det vr nemmere at logge hendes hjemmefra efter listen over mine fund. Nu bruger hun selv c:geo på sin egen telefon.

  Det var mine bud 🙂

  mvh
  Kim

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.