Podcast #35

Vi er taget på vandet for at finde en Wherigo. Og vi har indslag fra 3 danske geocachere der er ude i verden.

Indhold:

 • [00:00] Wherigo på vandet
 • [04:43] Ny Dansk souvenir (og Svensk og andre lande)
 • [07:04] EPA
 • [08:46] Danmarks første MEGA-event
 • [17:28] Hvad har vi lavet siden sidst?
 • [27:45] Hvad er en god cache (opfølging)
 • [39:34] GeoArt opfølging
 • [40:22] Rejseberetning: Weng1953
 • [41:51] Rejseberetning: Team Lysthøj
 • [44:13] Mail fra LeBabyDJ om gratis kort til din GPS
 • [45:03] Rejseberetning: Brandorff
 • [49:10] Eventkalenderen
 • [55:06] SLUT!

Links til cacher og ting vi snakker om:

One thought on “Podcast #35

 1. En kommentar til kvalitet af cacher:
  Jeg er meget enig i de kommentarer der er kommet, og jeg selv er begyndt at rydde ud i egne rækker. Derfor har jeg besluttet – “Jeg vil kun have gode cacher”, men det er jo ikke det modsatte af “Jeg vil ikke have dårlige cacher” derfor kommer spørgsmålet “hvad er en god/dårlig cache” ???

  Jeg resoneret så: Hvis andre syntes godt om min cache, så må den være god.
  Og MIN tommelfinger reglen hedder: Da man optjener et favoritpoint for hver 10’ende cache, så vil jeg have over 10% favoritpoint på mine cacher, ellers bliver de arkiveret.
  —-
  En kommentar til det just overståede Mega event:
  Jeg er glad for at vi har overstået det første danske mega event, for så er der ikke nogen der absolut skal arrangere et mega evet, bare for at det kan være Danmarks første.. Den hype er væk, så hvis der kommet et mega event i Danmark, så er det fordi det er stort nok til at kunne være mega.

  God påske til alle.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.