Podcast #41

Nummer 41 er klar. Den er lidt kortere end de fleste podcasts vi har lavet (47 min) og det skyldes bl.a. at Jacob er på ferie.

Vi starter med at være på FFC-jagt..

Ting vi snakker om:

 • [00:00] FFC-jagt
 • [25:44] DK_titans dagbog
 • [26:49] 31 Days of Geocaching (August 2013)
 • [31:12] GSAK tip (denne gang om Oregon 6×0)
 • [35:58] Betachecker. (Få en anden til at checke dine opgaver inden frigivelse)
 • [37:40] Logge FTF.
 • [41:55] Interview (med os!)
 • [44:55] Rejseoplevelse fra AlphaFamily
 • [46:36] Afslutning

Links:

4 thoughts on “Podcast #41

 1. Jeg skriver en note ved FTF hvis der vil gå mange timer/resten af dagen før jeg er hjemme, men hvis det bare handler om et par timer syndes jeg man skal vente, det er jo også en del af gamet. Havde løst en mystery der havde ligget ufunden i næsten to uger, og den lå for enden af en tre kilometers gåtur op ad en bakke.Tog afsted en mandag aften med et par muggler venner og var oppe ved cachen omkring kl. 22:30 og fandt ud af at FTF var blevet snuppet et par timer før, men hvis FF havde logget sit fund med det samme havde vi ikke taget afsted, og det ville have været en skam.

 2. Apropos Opencaching og deres guideline med man skal tilstræbe at caches ikke ligger for tæt på caches fra andre listing steder.

  Jeg har oplevet at få slettet en log på FTF-jagt, fordi den cache jeg havde fundet og skrevet mig i ikke var den frigivet på Geocaching.com men anden beliggende på samme sted.

  Derúdover kan jeg også kun anbefale andre at gøre som LeeBabyDj, med at få en beta-tester på dine caches. Jeg har ikke selv haft problemer med at finde beta-testere, der er heldigvis mange som gerne vil hjælpe og fraskrive sig FTF. Hvad angår mystery-opgaver har jeg flere gange brugt en norsk geocacher, og så er FTF jo overhovedet ikke relevant.

  Omkring det at skrive at en cache er fundet på FTF jagt med det samme. Der er min holdning, at jeg gør det når jeg kommer hjem. Hvis der har været urimelig lang tid til jeg er kommet hjem, har jeg et par gange benyttet at ringe til anden geocacher og få vedkommende til at skrive note.
  Selv synes jeg det er ærgeligt at man skriver FTF noter lige med det samme. Jeg er 2 gange af forskellige CO blevet opfordret til at vente med FTF-log 1 time, da ejeren stod på stedet og gerne vil byde på kaffe og kage.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.