Vi har snakket…

..om hvad der skal ske med podcasten. Enten skulle vi lukke og slukke helt (som det måske har set ud til at vi allerede har gjort), eller også skulle vi finde på noget..

Vi har besluttet at give podcasten en chance mere. Det betyder at der igen vil komme en podcast ca hver 14, dag. Den næste kommer i uge 43..

Hilsen Jacob og Brian.

8 thoughts on “Vi har snakket…

 1. Hej med jer.
  Godt i er i luften igen.Fik lige hørt en halv times snak,inden jeg gik i drømmeland.
  Glæder mig til hvert nyt afsnit i uploader.
  Peter aka snabelvasker

 2. God nyhed 🙂

  Jeg nyder at kunne hive jeres udsendelser ned via hjemmesiden og høre den i stedet for godnatlæsning, på togture mm.

  Ligesom andre har skrevet synes jeg, at det skal være lysten der driver værket, så hvis det kunne gøre det til et mere overskueligt projekt bakker jeg op om en månedlig podcast.

  Alternativt kunne det måske være en ide at inddrage flere i redaktionen – f.eks. kunne der sidde en person et sted i landet som ikke har lyst til at lukke sin spæde røst ud i æteren, men som til gengæld er knaldgod til at klippe?!

  Måske kunne I låne/genbruge materiale fra andre geopodcast, Radio Natcachen osv. Pt. er der i medierne en trist historie om en tysk turist der i det sydlige Danmark omkom under forsøget på at logge en geocache – måske kunne man sakse et lydklip fra Radio Als e.l.?

  vh leebabydj fra Holbæk

 3. I skulle forøvrigt reklamere lidt mere i geosnak og måske nogle af de andre forums når I lægger et nyt afsnit op, det kan være det vil generere lidt mere feedback om de aktuelle emner I tager op 😉

 4. Det ser vi frem til de nye podcasts. Som nogle af de andre også skriver så sæt ambitionsniveauet til et passende sted hvor I hygger jer med podcasten. Det er mega dejligt når der er nyt fra jer, men omvendt så vil vi hellere have lidt mindre, men på den lange bane flere podcasts 🙂 har I overvejet om websiden evt. Skal have lidt mindre attention så der er mere tid til det primære… De gode historier?
  Personligt henter jeg de nye afsnit direkte fra podcast biblioteket på telefonen, så jeg benytter sjælent hjemmesiden til at streame fra.

  • Hjemmesiden tager faktisk kort tid at opdatere. Det vi bruger mest tid på er redigering af lydfilerne. Men vi har tænkt over et koncept, hvor vi forhåbentlig kan bruge mindre tid på det.

 5. Hvor er det godt.
  PodCast’en har været savnet meget her i vores team!
  Bare et forslag: For at holde den kørende skal I måske sætte ambitionsniveauet lidt ned og nøjes med at lave en om måneden i stedet for hver anden uge.

 6. Jammen, det glæder da i hvert fald mig at der er lidt liv igen.
  Jeg når ikke høre hver udsendelse lige når de kommer, men da det er en PodCast, så er der ikke noget bedre end at have dem alle liggende, så når jeg er ud at køre lange ture, så bliver de sat på bilradioen, så er er der hygge på vejen runde i Danmark.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.