Podcast #51 – møde med ordensmagten

#51 er nu klar.. Den har faktisk været klar i 1½ døgn, men vi er ikke tilfredse med den tekniske kvalitet. Vi har arbejdet meget på at lyden skal være bare nogenlunde, men det driller os stadig! Og som prikken over i’et snakker vi endda om hvordan vi har købt nye mikrofoner der gerne skulle give et bedre resultat!

Men I må lytte eller lade være 🙂

Denne gang har vi et emne der handler om geocachers møde med ordensmagten. Og husk at du stadig kan få fingrene i en af de lækre “Nordisk reviewer Coins”. Der er 2 på auktionen her, og du kan høre hvordan du kan vinde to i podcasten!

Indhold:

[00:00] Intro
[02:00] Siden sidst
[06:30] Opfølgning fra #50
[00:00] Mails og kommentarer fra lytterne
[14:45] Møde med ordensmagten
[18:50] DK_Titan møder politiet
[26:37] Snak med Sangild
[57:11] Auktion samt hvordan du kan vinde en speciel geocoin
[1:01:51] Afslutning

Links til ting vi snakker om:

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.