Podcast #61 – GPS review

Denne gang til tiden 🙂

Vi har fået forskellige geocachere til at kigge på den “nye” GPSMAP 64st og får en masse ekstra viden om GPS’er og GPS-systemet

Indhold:

[0:00:00] Intro
[0:03:00] GPS i skoven
[0:13:45] GPS med Mi*Lo
[0:27:30] GPS med OZ2CPU
[1:01:10] Siden Sidst
[1:09:00] Mail fra lytterne
[1:13:35] Afslutning

 

Links til cacher og andet:

 

3 thoughts on “Podcast #61 – GPS review

  1. Helt korrekt, Alle typer i serien har HELT samme gode nye GPS modtager,
    Det kan virke dumt at betale extra for de kort, når man selv rimeligt let kan finde ud af at installere andre kort som er helt gratis og lovlige at hente. MEN den billigste 64S har ikke GPS til GPS trådløst cache overførsel, man kan så vurdere hvor tit man bruger denne funktion og hvor mange kr man syntes det er værd at kunne dette, Man kan sagtens manuelt indtaste et waypoint som en ven lige læser op, og så går det jo nok.
    64S har ikke SD kort udvidelse, så hvis man rejser meget, eller i flere lange på samme tur, skal man bare lige huske at tage en bærbar PC med, så man kan overføre nogle nye kort undervejs. Dette behøver man så ikke hvis man har SD kort som er fyldt med detalje kort over alle de lande man skal igennem på den store sommerferie tur.

  2. Jeg har haft en Garmin GPS Map 64S siden marts. Derfor var jeg interesseret i at høre anmeldelsen. Og jeg må sige, at jeg er meget enig i jeres anmeldelse. Rent modtagemæssigt er det den bedste GPS Garmin har lavet. Tak til OZ2CPU for en god teknisk gennemgang. Jeg har dog to anker: 1) ANT termometret falder ud efter et par timer og kobler ikke selv ind igen. 2) Kompasset er nogle gange svært at kalibrerer. Et godt råd til potentielle købere: Køb 64S i stedet for 64ST. 64ST har indbygget nøjagtigere kort, men spar merprisen og download mindst lige så gode kort fra OpenStreetMaps.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.